Hälsocoach

För ett tag sedan gick jag på utbildning för att bli Hälsocoach för World of Shape. Jag har nu tänkt ta upp det igen och tycker att det passar otroligt bra då jag även jobbar med doTERRA. Det är som handen i handsken.

Det betyder att jag kommer att kunna erbjuda färdiga träningsprogram. Det finns många att välja på och man kommer att ha mig som kan guida dig rätt. Det finns program för att träna hemma, bli bättre löpare, yoga och träningsprogram till gymmet. Kan även erbjuda måltidsplanering som även finns för vegetarianer.

Om du vill ha hjälp med olika symptom som t ex svårt att sova, magproblem, svårt att fokusera och mycket mer så har jag naturliga eteriska oljor som kan lindra och hjälpa dig mot en bättre hälsa. Och självklart kosttillskott, något jag känner att vi alla behöver då vi inte får i oss alla de vitaminer vi behöver även om vi äter nyttigt.

Det ska bli en rolig resa och det är något jag verkligen ser fram emot.

images

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s