Våga säga nej

Ibland måste man ta tuffa beslut för att själv komma någonstans. Fick höra av en vän då jag sa att om vi ska sitta där vi planerat så kan det komma fram många jag känner. Ja men säg att du är upptagen då var svaret. Ja faktiskt så enkelt är det. Har jag lunch MÖTE så är det just det, ett möte. Och ett möte som är viktig för mig. 

Även när det gäller andra saker. Gör du det för någon annan eller för dig själv? Du ska inte behöva göra saker mot din vilja för att glädja någon annan. Och du ska inte heller lägga din lycka i någon annans hand. Jag sa nej till någon som är van att jag alltid ställer upp. Alltid finns där även när jag blir trampad på och förtvivlad så står jag kvar. Men nu sa jag NEJ! Och tro mig det kan vara en fantastisk känsla 😊 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s