Kosttillskott som betyder

När jag började jobba med doTERRA produkter så var min tanke att jag mest skulle använda oljorna. Sen såg jag deras kosttillskott. Ärligt talat så var min tanke att okej, de har mest fokus på oljorna så hur bra kan kosttillskotten vara? Men så läste jag om deras kosttillskott och tyckte att de var riktigt vettiga. Och efter att ha använt dem i flera månader har jag känt effekterna av dem. Förut har jag haft lite svårt för att fokusera och varit lite all over the place med mina tankar. Jag känner att det har ändrats. Beror det på kosttillskotten? Har faktiskt ingen annan förklaring då det är nu de senaste månaderna det har blivit bättre.

Deras Lifelong Vitality pack innehåller viktiga näringsämnen och polyfenoler som skyddar dina celler från fria radikaler. I olika studier har polyfenoler visat sig ha förmåga att motverka oxidativ stress och verka antiinflammatoriskt. Du får även med Omega-3, något många känner till. Omega-3. Din kropp och din hjärna byggs upp av Omega-3 men det är inte ett fett som kroppen själv bildar utan något måste vi måste få i oss på annan väg. Förr kunde man få i sig det genom att äta varierad kost, men idag är det bättre att äta kosttillskott med Omega-3 för att försäkra sig att man får i sig den mängd man behöver. Omega-3 är också något som kan verka som antiinflammatoriskt. Sen får du även med en multivitamin som innehåller antioxidanter, vitaminerna A, C, E och även ett komplex av B-vitaminer och så självklart D-vitamin. Magnesium, Järn, Zink och Selenium är också några av ingredienserna.

Så som ni förstår så får man i sig allt man behöver. Men självklart är det inte bara att äta kosttillskott, man ska ju självklart äta rätt också. Det är inte bara att hoppa över mat eller bara äta skräpmat för att man äter kosttillskott.

Testa några månader så får du se skillnaden.

lifelong-vitality-pack

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s