Eteriska oljor

När jag var liten kom jag ihåg att vi använde oss av eteriska oljor. Men inte på kroppen utan i en ljushållare. Man hade värmeljus och ovanpå det vatten där du hade i en droppe för att få en fräsch doft. Jag älskade den, hade en i form av en delfin. Men idag ser det helt annorlunda ut. Med doTERRA´s oljor så kan du använda dem invärtes, utvärtes och aromatiskt. Det tycker jag är fantastiskt. Jag valde att samarbeta med det företaget därför att de kan stå bakom sina produkter. De är 100% rena och ekologiska. Helt naturliga produkter som du kan använda till så mycket. Ta t ex oregano som jag bara haft som pizzakrydda förut. Nu smörjer jag det på fötterna när jag mår dåligt eller använder den i min tomatsås. Lavendel för att smörja in min son och mig innan sovdags för en bättre sömn. Det som är synd är att så många inte inser värdet av naturens gåvor utan vänder sig hellre till kemiska produkter. Säger inte att man ska säga nej till läkemedel om det behövs men man behöver inte använda sig av det vid minsta fel. Prova använd en naturlig produkt. Droppa i lite ingefära när du gör Smoothie, eller varför inte göra chokladbollar med smak av Wild orange och du får i dig antioxidanter på köpet.

Kolla in min sida och se vad som finns, jag lovar att om du har det minsta intresse av hälsokost och naturen så kommer du hitta mycket intressant. Så kolla in doTERRA och se vad som finns att erbjuda. Och har du några frågor finns jag här för att hjälpa dig hitta det som passar dig bäst.

ladda-ned

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s