Yoga

Det jag blev imponerad av då jag kom tillbaka som Hälsocoach till World of Shape är att de har börjat med yoga. Många av oss kanske inte har möjlighet att betala för att gå på yoga då det kan kosta en del eller inte har det på de gym vi går. Hmm eller rent av bara inte vill bända på oss inför andra. Så de har börjat med ett Yoga-Shape program. Det är ett program för dig som vill få ökad flexibilitet, lära dig att slappna av och minska stress, få ökad bålstabilitet och bättre balans. Jag ska i alla fall testa. Gå in här för att lära dig mer. World of Shape

yoga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s