Pengar

Pengar, vi alla vill ha det men vill helst inte prata om det. Vi har ju så vi klarar oss ändå så gnälls det. Många vågar inte erkänna att de faktiskt vill ha mer pengar, nu kanske inte just DU är så men det stämmer in på många. Du går till jobbet och väntar på löneförhöjningen som kanske är 500 kr för det finns inte mer pengar i potten som ska delas ut till allihopa. Du ser folk som Robert Kiyosaki och andra affärsmän som tjänar mycket pengar men inte på bara ett traditionellt jobb. Ändå vågar du inte öppna ögonen för nya möjligheter att tjäna pengar. Istället väntar du på löneförhöjningen och kämpar på. Det mesta är scam eller så har han/hon bara sån tur tänker du. Det finns så oändligt många möjligheter och så många olika sätt att jobba på idag. Investeringar som kan göras så du slipper vara orolig för pensionen. Men hur investerar man? Var hittar man såna möjligheter? Säger som en vän till mig, öppna dina ögon så dyker möjligheterna upp.

Det som också är viktigt är hur du ser på pengar och vad du tänker. Låter det lite flummigt? Ja kanske tycker du det eller så tycker du att det är bra tänk. Jag är ensam och bor med min son, har bara min inkomst. Är inte någon höjdare och jobbar 14 timmar om dagen. Ändå klarar jag mig bra. Jag lägger helt enkelt inte fokus på vad jag inte kan göra, vad jag inte har råd med eller om jag har dåligt med pengar den här månaden. Utan lägger fokus på vad jag faktiskt har, och vad jag kan göra. Och vill jag något så ser jag till att fixa det istället för att bara tänka.. tänk om. Pengar är inte något annat än energier. Och det är något jag insett faktiskt är sant. Har du skulder? Fokusera inte på skulderna, fokusera istället på pengarna du ska få in. Gnäll inte till alla om dina skulder, hur dåligt med pengar du har och hur lite lön du har för då är det precis det som du ber om.

Och när det kommer till lön. Ja den kanske inte är så bra men då är frågan, vad gör du åt det? Kollar du upp möjligheter? Eller tror du allt är scam bara för att du inte hört om det förut? Som Robert Kiyosaki säger, pengar ska jobba åt dig det är inte du som ska jobba för pengarna. Så mitt råd är, kolla upp det och våga öppna ögonen för nya möjligheter. Gör mer av det som gör dig lycklig. Istället för att komma hem och gnälla om jobbet, fixa i ordning åt barnen och sen sätta dig framför tv:n, kom då hem fokusera på det positiva och istället för tv så kolla upp möjligheter och läs på. Det är 2016 och möjligheterna är oändliga och väntar på dig. Du måste våga satsa för att vinna.

 

3480604_2048_1152

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s