Kontroll

Läste en sak som Les Brown skrivit. Om du inte vet vem han är kolla upp honom, han är en fantastisk motivations talare. Frågan var, har du kontroll över ditt liv? Vad svarar du på den? Många säger säkert ja självklart. För det är ju det man tror, man är ju självständig liksom. Låtsas att du sitter i en bil, bilen är ditt liv. Vem kör? Sitter du i förarsätet? Om du har kontroll över ditt och du är föraren så betyder det att du har ett fritt liv. Du kan resa när som helst och vart som helst. Du har inga skulder och du är din egen chef. Du har pengar du kan spendera hur du vill. Det är du som har full kontroll helt enkelt. Du lever ditt drömliv. Du lever i en relation du vill ha.

Jag ska erkänna att jag har inte full kontroll över mitt liv och jag är definitivt inte föraren. ÄN. Men jag ska följa ett program av Les Brown för att komma ett steg närmare till att bli föraren och ha full kontroll över mitt liv. Önskar verkligen att de flesta satte sig ner och funderade på det och funderar på vad man vill. Hur ser din dröm ut? Hur vill du leva ditt liv? Finns inga begränsningar. Kör på, för du förtjänar att leva det liv du vill. Du ska vara föraren och ingen annan.

Avslutar med Les Browns ord: You have greatness within you.

 

untitled

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s