Kärlek

Jag har haft några intressanta samtal om kärlek. Det här med att jag är singel till exempel. Har fått höra att jag är kräsen, jag borde hitta någon, borde nöja mig. Men ska man verkligen det?  Vi kom fram till att det är ju ganska löjligt. Man är väl inte kräsen för att man vill att känslor ska finnas där. Den andra gav mig ett annat tips att skriva ner vad det är jag söker hos en man. Det ska jag faktiskt testa, för hur ska jag kunna veta när jag träffar mannen i mitt liv om jag inte riktigt vet vad jag vill ha? Så jag ska lyssna till båda två och inte nöja mig utan vara klar med vad jag vill ha. Så listan är på väg, vad är det jag söker.  Och vem vet en dag kanske han står där. Den här gången ska jag inte nöja mig och inte låta mig trampas på. Utan det ska vara med en man som vill vara med mig precis som jag är och förstår att min son kommer med i paketet. För med facit i hand så vet jag att det är det jag har gjort förut, nöjt mig och försökt att känna något. Och för det har jag fått varit med om mindre roliga saker. Så nu ska jag göra om och göra rätt.

hjarta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s