Naturen

Många verkar glömma bort vår natur och hur mycket den kan hjälpa oss. Istället är det enklare att stoppa i sig kemiska ämnen för att det kanske går snabbare. Det är som att man tar de tips och råd man fått från våra förfäder och slänger det i soporna. Självklart kan man behöva hjälp och man måste få medicin men varför inte prova naturliga preparat om din åkomma inte är allvarlig? Varför inte utnyttja det vi fått av naturen?

Jag är otroligt glad att jag börjat jobba med doTERRA. De står för bra produkter och man vet vad man stoppar i sig. Jag trodde ju länge att eteriska oljor var något man bara luktade på och hade för att sprida en god doft. Nu är de flesta oljorna på marknaden så att man inte kan ta och stoppa i sig det. Men doTERRA är ren och koncentrerad produkt att de flesta kan du även använda invärtes. Deras tea tree olja (Melaleuca) är ett exempel. Det var en olja jag växte upp med som var bra till så mycket. Men du kunde inte ta den invärtes. Men med den här kan du det, jag tar en droppe under tungan vid behov och även ger min son det vid behov. De som luktat på Lavendel vet hur en Lavendel ska lukta. Och man känner skillnaden på olika märken då det kan vara så att de har haft i kemiska produkter. Men den som doTERRA säljer är det många som reagerar på eftersom den luktar riktig Lavendel. Lavendel är ju bra mot sömn, stress och kan även hjälpa mot insektsbett och utslag. Naturens egna produkter kan man använda till så otroligt mycket så glöm inte naturen och vad den kan göra för dig.

Är du nyfiken att prova en olja så kan jag ge dig ett prov om det är en olja jag har hemma. Har du något symptom du vill försöka få hjälp med på naturlig väg så kan jag göra mitt bästa för att ge dig råd mot det. Jag har folk runt om mig som också är otroligt duktiga på naturliga läkemedel så kan jag inte svaret så hjälper jag till att ta reda på det. Tänk på att en flaska är ungefär 250 droppar, och vanligtvis behöver man bara en droppe så en räcker otroligt långt.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer.

doterra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s