Nå målet

Ibland kan det kännas riktigt tufft att nå dit man vill. Man tycker att man gör allt man ska men ändå kommer man inte fram. Men frågan är gör du verkligen allt du ska? Jag gör det inte, det vet jag. Det är något jag jobbar på. De flesta provar en gång och ser inte resultat och bara ger upp. Det kanske handlar om träning för att gå ner i vikt, du provar men ser inte resultat direkt och tänker att nej det funkar inte för mig. Det går bara inte. Du kanske vill prova att jobba med något nytt och testar men nej, det går inte och du slutar. Det kan handla om att ändra hur du äter, du testar ett par dagar men tycker inte att du ser resultat och ger upp direkt.

Sen finns det dem som läser sig till sitt mål. Man lyssnar på webbinarier, läser böcker och tar till sig jätte mycket fakta. Man blir smart av det och lär sig otroligt mycket men du når inte ditt mål. Du kanske läser många hälso tidningar där det står om hur du går ner, vilken diet du ska äta. Du blir riktigt duktig på vad som är bra inte inte bra att stoppa i dig. Men du når inte målet för du gör inte det du ska för att nå dit. Och det är här jag är, otroligt duktig på att läsa på och lära mig massa nytt för att nå det mål jag vill. Får otroligt med kunskap men stampar på samma ställe. Känner du också igen dig?

Så för att nå ditt mål måste du ta tag och göra det du ska. Inte tänka på vad andra tycker och tänker utan fokusera på ditt mål. Ha små delmål där du belönar dig själv på olika vis. Ska du gå ner i vikt så nej belöning ska inte vara mat utan köp snygga träningskläder eller annat du vill ha som kan motivera dig att fortsätta mot ditt mål. För du kommer annars att en dag fråga dig själv varför du inte gjorde allt du kunde för att nå det mål du vill. För att få det jobb du vill, eller få den hälsa du vill. Och det blir svårare ju längre vi skjuter på saker och ting. Det är inte någon idé att vänta till Måndag för varför inte då vänta en vecka till för du har annat du måste göra? Nej börja idag. Just nu. Och det är inte en enkel resa men det kommer vara så värt det.

goals

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s