Bootcamp

Känner du igen känslan att man vill träna men man kommer aldrig riktigt igång? Du kör ett par pass och sen är det något annat som blir intressant. Du kanske fastnar i soffan framför tvn:n, du måste städa eller så är du helt enkelt för trött. Eller min klassiska om jag äter det här nu gör ju inget, jag äter ju mest nyttigt ändå. Man tycker man äter rätt men resultaten kommer inte. Jag vet hur det kan vara då jag kan själv hamna i det spåret. Man vill komma igång men ursäkter kommer i vägen.

Tillsammans med World of Shape kommer jag starta igång en Bootcamp. Man kommer få träningsprogram, matlista och coachning. Samt även en träff i veckan tillsammans som grupp. Du blir peppad och får samtidigt kontakt med andra som gör samma resa som du. Plus att du har alltid tillgång till experter som hjälper dig då du kört fast eller har någon fundering. Man får alltså en enorm support. Jag kommer att komma med en uppdatering om när och hur. Men ni är välkomna redan nu att kontakta mig om ni har några frågor. Det kommer att vara i Borlänge.

boot_camp_90_bild

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s