Hur börjar du din dag?

Hur ser din morgon ut? Börjar du med att kolla telefonen och facebook? Jag har helt klart gjort det. Men läste Les Browns bok om att börja dagen bra istället. Positivt istället för att ta in negativ information och skvaller. Ta en stund för dig själv, läs något motiverande och njut av morgonen. Visst kan det vara stressigt men gå upp tidigare. Det kommer vara så värt det. Hur du mår beror på hur du tänker. Jag tänker göra ett försök att börja mina morgnar utan mobil, vill du hänga med? 😊❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s