Pay it forward

Jag anser att om du gör något bra för någon annan så gör dem något bra för någon annan och på den vägen så rullar det på så det blir mer positivt här i världen. Det smittar faktiskt mer än du tror. Negativitet sprider sig så snabbt. Det suckas och pustas och frustas alldeles för lätt istället för att man ser en lösning. Så tänk om alla gjorde en god gärning och spred vidare en positiv energi? Då kanske det skulle frustas lite mindre. Så gör någon glad varje dag och med ett leende kommer man långt.

YeDYzSR.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s