Att tro på sig själv

För flera år sedan gick jag en massage utbildning på Axelsons. Och har efter det masserat mest på cykeltävlingar men även någon enstaka gång på företag. Efter det så har jag lagt ner det på något vis. Och då jag lagt ner det så förlorade jag någonstans tron på mig själv. När någon pratade om massage så sa jag inte stolt att jag är massör utan mer jo jag kan ge massage. Tron fanns inte där av någon anledning. Utbildningen jag betalade ganska mycket för trodde jag heller tydligen inte på även om jag gjorde det i början. Svårt att förklara men jag tappade helt enkelt tron. Även fast jag vet att Axelsons ger ju inte utbildningar som är skräp, så Axelsons trodde jag helt klart på.

Sen för kanske en månad sen så fick jag höra att jag borde massera. Och borde kontakta Dalecarlia för att massera där. Ska helt klart erkänna att min första tanke var, ja men eller hur. Jag?!!?? Hur ska jag kunna göra det? Och på ett spa. Så jag hade en klump i magen när jag gjorde det där samtalet. Blev förvånad av bemötandet som var ja men du kan ju komma och ge provmassage. Kände att jag nästan ursäktade mig när jag ringde och att jag säkert gjorde ett misstag. Jag har självförtroende när det gäller mycket men just det här.. nej inte så värst. Så kom dagen då jag skulle göra min första dag. Så orolig var jag, nästan så att jag satt och hittade på ursäkter ifall de skulle säga något. Så började jag och kände att alla som är där är bättre än mig. Men jag gav massage och det jag fick var bara positivt bemötande. De var väldigt nöjda. Så vad har jag lärt mig? Jag har gått en utbildning och jag kan det här. Jag är bra mycket bättre än vad jag själv tänkt. Så vad har gått fel på vägen? Ingen aning, tror att det dröjde så länge emellan att jag bara tappade tron på vägen. Men nu är den tillbaka och jag vill säga tack Lina för att du fick mig att tro på mig själv och ta steget som jag inte riktigt vågat ta. Nu är tron tillbaka och jag  vet att jag kan och min tro på mig själv är tillbaka.

Så tro på dig själv för du kan mer än vad du tror och speciellt om du har hjärtat på rätta ställe och rätt tankar så kan du uppnå vad som helst.

images

One thought on “Att tro på sig själv

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s