Änglar

Jag har aldrig tänkt på det förut förrens jag hörde min mamma säga att änglar finns och går omkring oss. Det kan vara någon du möter på gatan eller sitter bredvid på bussen. Tänkte på det ett tag och det slog mig att det finns en person som jag inte vet namn på som jag möter emellanåt. Som hälsar på mig och alltid frågar, hur mår du? Eller är allt bra? Nog för att det är en artig sak att säga men du får känslan att den här personen frågar för han menar det inte för att bara vara artig. En person som dyker upp när du behöver det som mest och har det mest vänligaste ansiktet. Kan det vara en ängel? Vem vet, men jag känner mig trygg med att tänka att änglar finns omkring oss. Och det här är en person med omtanke om personer som inte ens är nära. Då är det en ängel oavsett om han är sänd från ovan eller bara är en otroligt fin människa. 

Mer såna människor behövs och jag hoppas att jag kan pay it forward av den energi han utstrålar och ger mig. För en sån energi och vänlighet behöver vi alla ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s