Att slippa julstress

Vi glömmer lätt bort oss själva innan och under julen. Istället för att njuta av ledigheten så kan det bli mycket stress och det kan bli onödigt tjafs eller kroppen orkar helt enkelt inte. Man har den här bilden av en fin jul men det kan bli total kaos för man har så många måsten. Jag kommer ha ett en facebook klass om just stress under julhelgen och vad du kan göra. Är du nyfiken så är du välkommen att registrera dig. Du behöver inte vara speciellt aktiv utan bara sitta och få idéerna och tipsen direkt till dig. Så vill du vara med så är det bara att använda den här länken (Obs: innehållet kommer vara på engelska den här gången, så har ni vänner i andra länder så kan även de vara med):  Stressfri under julen

 

stayhealthyandstressfreeduringtheholidaysweb_ad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s