Positive thinking

I still remember many years ago when I went out partying or meeting friends. I could just stop and think that there is so much more out there. This is not a life for me because I KNOW there is so much more. I didn’t  want to say it to anyone because how could you do that without sounding crazy? I was dreaming a lot, and felt that I didn’t want to settle for something less when I wanted more. But at the same time a voice kept telling me that no you can’t do it Jill. As soon as I started doing something that would change my life I stopped as soon as it didn’t go the way I thought.. or fast enough. Because I saw it as failing. I failed because I didn’t get success right away.

Then I started to read “The Secret” and thats when I started to change. I started to understand that YES there is more. But I still didn’t get anywhere. I still had those voices in my head as soon as I started something.

Then I came across this interview. And I had to find out more.. It got me into doTERRA. Essential oils I had never tried but thought, why not. This woman seem to know what she’s talking about. So I tried it and I don’t regret it. That was my lifechanger. Because I started talking to people who was thinking the way I do, who believed in me and what I could accomplish. That got me to start working with myself, and now I’m going to this training course where you will change how you think for 6 month. You will change how you see things, how you think, what you say and you will sure change how you see yourself. I love it!! So that day when I started with doTERRA it changed my life, not only for the products but because of how it changed how I see me and how I think. And it has made it easier for me to ignore those voices I used to hear that said.. no Jill.. you can’t..

So what I want to say is, if you open your eyes you got so many opportunities out there that can change your life if you just decide to believe in it and be positive.

_______________________________________________________

Jag kommer fortfarande ihåg för många år sedan när jag var ute och festade eller träffade vänner. Jag kunde bara stanna upp och tänka att det finns så mycket mer där ute. Detta är inte ett liv för mig eftersom jag vet att det finns så mycket mer. Jag ville inte säga det till någon eftersom hur skulle jag kunna göra det utan att låta galen? Jag drömde en hel del, och kände att jag inte ville nöja sig med något mindre när jag ville ha mer. Men på samma gång hörde en röst säga att du kan inte göra det Jill. Så fort jag började att göra något som skulle förändra mitt liv slutade jag så snart som det inte gick som jag förväntat.. eller tillräckligt snabbt. Eftersom jag såg det som att misslyckas. Jag misslyckades eftersom jag inte fick framgång direkt.

Sedan började jag läsa “The Secret” och det var då jag började förändras. Jag började förstå att ja det finns mer. Men jag kom fortfarande inte någonstans. Jag hade fortfarande de där rösterna i mitt huvud så snart jag började med något.

Sedan såg jag den här intervjun. Och jag var tvungen att ta reda på mer .. Det fick mig in doTERRA. Eteriska oljor. Jag hade aldrig provat men tänkte, varför inte. Denna kvinna verkar veta vad hon pratar om. Så jag försökte det och jag ångrar inte det. Det var min lifechanger. Eftersom jag började prata med människor som tänkte som jag gör, som trodde på mig och vad jag kunde åstadkomma. Det fick mig att börja arbeta med mig själv, och nu går jag denna kurs där jag kommer att förändra hur jag tänker under 6 månader. Jag kommer att förändra hur jag ser saker, hur jag tänker, vad jag säger och jag kommer säkert ändra hur jag ser på mig själv. Jag älskar det!! Så den dagen då jag började med doTERRA så förändrades mitt liv, inte bara för produkter utan på grund av hur det hela har förändrat hur jag ser mig och hur jag tänker. Och det har gjort det lättare för mig att ignorera dessa röster jag brukade höra säga .. nej Jill .. du kan inte ..

Så vad jag vill säga är, om du öppnar dina ögon så har du så många möjligheter där ute som kan förändra ditt liv om du bara väljer att tro på det och vara positiv.


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s