Inspiration

mindset-743161_1280

Ska försöka blogga på både engelska och svenska då jag vill inspirera och motivera till en bättre livsstil. Och just idag känner jag för att skriva lite om mindset och hur otroligt viktigt det är. Som jag nämnt förut så har jag ändrats otroligt mycket i mitt tänk de senaste åren. Och det är mycket tack vare att jag gjort mig av med människor i mitt liv som bara tagit energi. Jag trodde inte så värst mycket på mig själv utan bara gled med. Idag fick jag ännu ett bevis på att jag förändrats. Jag var och kollade på en ny bil. Skojade till och med om att säljaren kommer skratta åt mig. (Jag vet, det är inte rätt att säga så utan man ska ha rätt mindset så där blev det en miss) Men saken är den att allt var okej, jag behöver bara ringa för att säga till om jag vill ha bilen så får jag hämta den. Det jag hade gjort innan var att skriva om den på min vision board för 2018. Hmm undrar nästan om det kanske var det som hjälpte mig då jag höll på att göra bort mig genom att säga att han kommer skratta åt mig. Okej, vi är inte alla perfekta 😉 Och jag lärde mig ju återigen att mindset is everything.

 

I will try blogging in both English and Swedish since I want to inspire and motivate people to a better lifestyle. And today I felt like writing about mindset and how incredibly important it is. Like I mentioned before I have changed a lot when it comes to the way I think throughout the years. And a lot is thanks to me getting rid of the people in my life that’s just been taking a lot of energy. I didn’t believe in myself that much, and was there. Today I got more proof that I have changed. I went to look at a new car. I was even joking about the salesman laughing at me as I entered. (I know, you shouldn’t say that if you want to have the right mindset, that was a big misstake. Sorry about that) But the thing is, everything was okay. All I have to do is call and let them know if I want it and when. What I just did before all this was writing on my vision board for 2018 about my new car. So hmm I wonder if that’s what helped me today since I almost screwed up because of me joking about myself. But okay we are not perfect 😉 And yet again I got that mindset is truly everything.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s