Dubbel blogga

Jag har tänkt försöka nå ut även till svenska läsare så jag kör även en blogg på engelska. Mitt mål är att kunna inspirera och motivera människor till en bättre hälsa. Och med hälsa menar jag även insidan, den glömmer många bort. När man inte tar hand om insidan så är det något som verkligen syns på utsidan.

Jag har börjat en resa. Hälsa har alltid varit något som stått mig varmt om hjärtat, men de senaste två åren så har jag blivit en mästare på ursäkter. Inte för att jag levt helt ohälsosamt men tillräckligt för att det känns och syns på min kropp. Så jag har börjat med insidan, morgon yoga. Hur härligt är det inte att börja dagen med rätt mindset? Du får en fantastisk start på dagen och du behöver inte hålla på så länge så du hinner. Jag kör 10 minuter. Sen ser jag till att välja mer hälsosamma alternativ när jag äter och undvika de fettfällor jag fallit för. Det som är bra är att jag är hälsocoach, jag vet vad som krävs och vad som gäller. MEN det gäller att hålla uppe inspirationen. Så nu bjuder jag på en bild på det fika vi hade i helgen, kladdkaka utan socker och utan mjöl. Det var mitt mer hälsosamma alternativ jag hade till mig och min son i lördags. Och tro mig han ÄLSKADE det 🙂

2 ägg

50 g kokosolja

1 mogen banan

7 färska dadlar

1/2 dl kakao

lite salt och så hade jag i lite vaniljpulver. Mixade banan, ägg kokosolja och dadlar till jämn smet sen hade jag i resten. I en liten bakform och ca 17 min i ugnen 175 grader.

Min resa mot bättre hälsa fortsätter.

2 thoughts on “Dubbel blogga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s