Från Noll Till Hundra

Just nu är jag på en enorm resa i livet. Att hoppa från en trygghet ut till något jag inte har någon aning om är något jag aldrig trott om mig själv. Från att det knappt hänt något i mitt liv så har jag fullt upp. Så vad har hänt?

Byte av jobb där jag nu kommer jobba 80%, sen kommer jag köra resten med mitt eget företag där jag satsar väldigt mycket på lymfmassage och mina naturliga produkter som eteriska oljor, kosttillskott och även naturliga produkter till hemmet.

Jag har tänkt att dela med mig av min resa och hoppas att jag kan inspirera andra att våga ta chanser. De nya möjligheterna kommer att göra att jag växer och måste våga mer än vad jag gjort. Hade du sagt till mig för 5 år sedan att jag kommer ha eget företag samt vikariera som spa chef så hade jag skrattat och tänkt att du är helt galen. Men nu är jag där. Mycket tror jag är för att jag ändrat mindset. Det är något jag jobbat väldigt mycket med.

Vad händer när vikariatet går ut? Ja det återstår att se och följer ni min resa kommer ni också se hur det går 🙂

6 thoughts on “Från Noll Till Hundra

  1. Sabina

    När vikariatet går ut så har du säkert något annat el liknande inom samma branch på gång, säkert där vikariatet är dessutom. Sen finns ju ditt egna företag kvar, ju mer det etableras desto mer tid kan du ägna där och försörja dig mer och mer på det. Se bara hur det gått för Katrin på Muskelbyrån. Jag har följt hennes resa från typ källarlokalen på Hagalund, till varje utökning /flytt till större lokal och utökning av olika behandlingar. Du kommer dit en dag du också, du är redan på god väg.
    Livets resa innebär också att våga Våga något nytt och annorlunda. Det här kommer bli jätte bra, jag tror på dig!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s