Lymfmassage

För ett halvår sedan så hade jag verkligen ingen aning om vad lymfsystem var. Visste inte ens att vi hade ett. Vad gör den liksom? Men nu efter utbildningen på Axelsons för lymfmassage så är jag kär i det systemet. Det är ju hur häftigt som helst. Lymfsystemet är ju som våra sopgubbar som ska transportera ut allt skräp för att hålla oss friska.

Fått höra många gånger att det är inom friskvård du ska jobba Jill, och ja det stämmer nog faktiskt. För efter den här utbildningen så känner jag ännu större dragning till att prata om hälsa och jobba med hälsa. På utbildningen hade jag en klient som inte sett sina armar som hon gjorde då sen hon kanske var runt 20. Hon trodde att hon var tjock och att det var anledningen till svullnaden. Hon blev helt gråtfärdig när hon såg på sina armar. Det är vad lymfmassage kan åstadkomma så då kanske du förstår varför jag är kär i den här behandlingen.

Men i min resa där jag ska starta nytt jobb och få mitt företag att växa så har jag ju förstått att jag kan nog kanske inte hålla på med enbart lymfmassage. Så jag kommer att planera in kurser för egenvård är det tänkt. Och det är lite kul, jag har aldrig sett mig som den som kan hålla kurser. Men med just egenvård för att hålla igång lymfsystemet så känner jag mig ganska säker på mig själv då jag vet att det är bra för alla. Så det är också en ganska spännande resa. Det kommer att gå upp och det kommer att gå ner i mitt humör innan jag kommit igång, det är jag medveten om men det är det som kallas livet. Ibland kommer man stanna upp och undra vad man håller på med och fråga sig varför och vissa dagar kommer det kännas som man är på topp. När jag är på topp som mest är nog då jag har mina kunder. Ni är dem som verkligen lyfter mig.

Är du nyfiken och vill boka in dig på lymfmassage är du Välkommen In

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s