Vad Tror Du?

Att sätta mål har alltid varit svårt för mig. För jag sätter ett mål och sen tvekar jag att jag kommer att klara det. Ju närmare slutdatum ju säkrare är jag på att det INTE kommer gå. Det är något jag måste jobba ganska hårt med nu. Speciellt då jag ska gå igenom en hel del utmaningar och då måste jag ju tro på mig, vem gör det annars?

Det gäller att ändra tankesättet. Sätta ett mål och VETA att det kommer att bli bra. Planera som om det redan hänt. Händer det inte så kanske du ändå inte haft rätt mindset. Och ja visst det låter som om det är enkelt, men det är det inte det är något man faktiskt måste träna på. Och jag behöver träna en hel del.

Ett exempel är mig och löpning. Så fort det inte går som jag vill så tänker jag att äsch såklart det inte går för jag kan inte det här. Det är jag i ett nötskal. Jag går ju runt och säger att jag aldrig kommer kunna springa milen. Fast jag har ju gjort det!?! Men sen kom ju en period där jag sprang mindre och jag kom knappt runt på 3 km och då började jag tänka på hur dålig jag är på löpning. Det sätter ju stopp för mig att nå mitt mål att springa en 1 mil igen. För jag tror inte på mig själv, jag tvekar hela tiden. Nästa gång kanske jag sprungit 3,2 km men ser ändå inte framgång utan ser bara vad jag inte kan. Nu är det här bara ett exempel på hur mitt tänk kan fungera.

Mina utmaningar jag ska ta itu med är, mitt nya jobb som vikarierande chef, mitt företagande och min träning för att kunna springa 1 mil. Så nu ska jag jobba hårt med att ändra mitt tänk till att tro på att jag kan istället för att tveka. Resultatet kommer att visa om jag klarat att ändra mitt tänk eller inte.

Har du en utmaning där du måste verkligen ändra tänk för att nå resultat?

2 thoughts on “Vad Tror Du?

 1. Ann

  Jag tror vi alla får jobba med den biten, mer eller mindre. Jag känner igen mig så väl i det du skriver.
  Men jag tror på dig Jill! ❤️
  Jag vet att du kan åstadkomma stordåd.
  Lycka till!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s