Det Blir Bättre Och Bättre

Nu har jag börjat landa. Jag trodde det aldrig skulle hända. Tror mycket som gör att jag känner att jag landat och stressen är mindre är träningen. Träningen betyder så mycket. Nu har jag inte ett stillasittande jobb precis så det är också en faktor. Kroppen mår bra av att röra på sig. Vi borde alla vara mer rädd om oss än vad vi faktiskt är.

Mitt i allt så kom varorna från England. Så snart sätter mitt nästa projekt igång, webbutik. Vad jag ska börja med att sälja är lite böcker, flaskor du kan mixa eteriska oljor i. Småflaskor för t ex prov av eteriska oljor. Kommer att fylla på lite allt eftersom. Blev lite kär i vattenflaskorna. Har ni något namnförslag så är det välkommet för jag har inte kommit så långt än. Böckerna jag även tänkt ta in är hälsoböcker. Tanken är att temat ska vara hälsa.

Jag tänkte tillbaka häromdagen på hur mitt liv varit och hur det är idag. Och skillnaden är enorm. Det är ju mycket prat om våld i relationer just nu. Och jag har varit i en relation där jag blivit utnyttjad, sårad både psykiskt och fysiskt. Jag gick på allt, och har gjort saker som inte är jag för att glädja den här personen. Jag har levt med så lite pengar att jag visste inte om jag skulle klara månaden och skämdes för att jag inte kunde ta med Justin ut och äta. Jag blev lurad av personen jag var i relation med så jag fick en skuld, egentligen ingen stor skuld men för mig var den det. Om jag fick underhåll eller inte berodde på om jag gjorde som han sa, gjorde jag inte det så kom pengarna senare. Men jag satte stopp för det och Försäkringskassan hjälpte mig och hjälpte mig snabbt. Efter den dagen har mycket satts i rullning. Idag kan jag andas, är fri och känner att jag har ett liv. Den här mannen är inte längre i mitt liv. Jag kan gå ut och lyxa till det med Justin idag. Jag utvecklas för varje dag som går. Så jag är lycklig. Har landat och vet att jag är på rätt väg.

Justin, mitt nya jobb, träning, webbutik och mitt företag är det som gäller nu. Fokus framåt och inte se bakåt. Välj det som ger dig energi istället för att fastna i småsaker som bara stjäl den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s