Hälsoresan

Jag vet att det tar tid att skapa sig en vana, speciellt om man vill göra en drastisk förändring i sitt liv. Därför är 30 dagar en perfekt början för att skapa en bättre vana.

Det jag har tänkt är att ge 2 behandlingar med 90 minuters lymfmassage. En i början av månaden och en i slutet. Det hjälper till att få igång ett lymfflöde som sen hjälper till mot en bättre hälsa. Du kan äta rätt, motionera rätt och ändå går du inte ner i vikt om du har ett trögt lymfsystem. Ett trögt lymfsystem bygger fettceller. Skapar man ett flöde så minskar fettcellerna. Och för att underhålla det så har jag tänkt lära ut egenvård.

Du får recept på olika frukostar, luncher , middagar samt mellanmål som hjälper dig att komma igång med tänket kring mat. Det kommer vara recept på mat med så lite kolhydrater som möjligt. Tanken är att du ska komma bort från bröd, pasta och andra mjölprodukter. Och även komma bort från socker produkter.

Det kommer bli en träff där jag bjuder in Lina Molander som kommer att prata om meditationer. Ni kommer även få prova på en av hennes meditationer i 30 dagar som heter “Meditation för nybörjare”. Det här är en perfekt start för dig som vill prova på meditation men inte riktigt vet hur eller var du ska börja. Syftet med “Meditation för nybörjare” är att göra meditation tillgängligt för alla. Lina Molander är utbildad INLPTA-certifierad NLP Business Master Practitioner och har under de senaste åren arbetat med förändringsprocesser och coachat hundratals människor till framgång i livet. Med sin positiva attityd och konfronterande förhållningssätt har hon blivit en omtyckt coach och utbildare som skapar förändring här och nu. Den förändringen som gör att du blir ledaren i ditt liv och skapar de resultat som du innerst inne längtar efter och drömmer om.

Och så blir det ett träningsprogram för 1 månad. Det är ett program som ska följas varje dag i 30 dagar. Det kommer inte vara något som är väldigt pulshöjande utan det kommer vara raskare promenader samt lite styrka. Det för att du ska träna något som är bra för lymfsystemet och inte stoppar det. Tränar man något som höjer pulsen så kan lymfsystemet stanna upp för att hjärtat pumpar på och lymfsystemet hinner inte med. Det betyder inte att det är dåligt att träna hårt utan den här månaden är fokuset på att komma igång. Vill man göra något pulshöjande så ska man vara noga med egenvården.

Den här månaden är till för Dig som inte har tränat och vill komma igång, du kanske vill komma tillbaka igen efter en skada. Eller du vill helt enkelt bara må bättre än vad du gör just nu.

Då det här är första månaden jag kör det här programmet så tänker jag bara ta 1995 kr mot att jag får följa dina framsteg och får din feedback.

Om du skulle tycka att det är intressant så är du välkommen att hänga med. Anmälan och betalning är senast 25/8 så jag hinner planera in det som behövs för att du ska få en så bra hälsoresa som möjligt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s