Om Mig

Jill heter jag och jag är en ensamstående mamma till en fantastisk son.

På senare tid har jag gått igenom en enorm personlig utveckling. Gått från att tro att jag inte kommer att komma någonstans i livet till att tro att vad som helst kan hända om jag bara tror. Nu vet jag att jag kan åstadkomma i stort sett vad som helst. Jag har varit runt människor som inte varit bra för mig. Inte för att det behöver betyda att de är dåliga på något vis utan mer för att deras energier inte var bra för mig.

När jag växte upp hade jag helt fel tankar om pengar.

Jag har alltid kämpat. Kämpat mig ur en tuff relation som var giftig. Och kämpat ekonomiskt. När min son var liten så hade jag kanske mindre än 1000 kr att leva på efter allt var betalt och det var en bra månad. Men på senare år har det förändrats. Jag har lärt mig att det är inte fel att vilja tjäna mer och jag vill visa min son att det går att följa sina drömmar och leva bra om man bara vill. Jag vill även inspirera andra ensamstående att ingenting är omöjligt bara man har fokus.

Jobbar nu mycket med hälsa och friskvård och gillar verkligen att inspirera andra till att bli mer hälsosamma och till att våga ta risker.

Driver nu eget där jag jobbar mycket med Lymfmassage och naturliga produkter som hälsokost, eteriska oljor och även produkter vi använder i vardagen.

Välkommen in till min doTERRA sida

Vill ni boka en behandling så är du välkommen in på boka.se/jillsiren

 

 

about-me-section